09-11-2018: Weekendafsluiting Fokkerweg 16-18 november

Weekendafsluiting Fokkerweg 16-18 november

De provincie Noord-Holland voert werkzaamheden uit bij de Fokkerweg (N232) ter hoogte van Schiphol-Oost.

De Fokkerweg is in beide richtingen afgesloten van vrijdag 16 november 20.00 uur tot en met zondagavond 18 november 24.00 uur. Het verkeer tussen de Bosrandbrug en het kruispunt met de Schipholdijk wordt omgeleid en moet rekening houden met extra reistijd.

Omleidingsroute

De omleidingsroute voor het verkeer wordt aangegeven via gele borden langs de weg. De route loopt over de N231 en N201: de Bosrandweg, de Legmeerdijk en de Burgemeester Brouwerweg en vice versa.

omleidingskaart

Werkzaamheden

De werkzaamheden maken onderdeel uit van het project HOV Schiphol-Oost dat begin december klaar moet zijn, zodat lijn 180 van Connexxion van de nieuwe bushaltes gebruik kan maken (met ingang van de nieuwe dienstregeling: 9 december 2018). Ter hoogte van Zuideinde/P65 worden nieuwe bushaltes aangelegd. Op de kruising komt een nieuwe voetgangersoversteek en worden de verkeerslichten opnieuw ingesteld. Om een veilige werkomgeving voor de bouwers te creëren wordt het kruispunt ter hoogte van de Schipholdijk een weekend volledig afgesloten.

Lijnbus

De lijnbus van Connexxion rijdt via de normale route en wordt door verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid.

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800 – 020 06 00 (gratis) of mailen naar: hovschipholoost@noord-holland.nl.

Meer informatie over het project is te vinden op de projectpagina HOV Schiphol-Oost.

CONTACT

De panden op Park Rijk zijn veelal ruim opgezet en hierdoor uitermate geschikt voor multi-tentant als ook voor single- tenant toepassingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging van het Park, het is de moeite waard!