03-11-2014: The Company Sports meer dan sporten alleen

In het nieuwe jaar starten traditiegetrouw de meeste mensen met goede voornemens. Gezonder eten, meer sporten en ontspannen. Wist u dat u dat ook gewoon op Park Rijk kunt doen? The Company Sports biedt fitnessprogramma’s, beauty behandelingen, massages, stoelmassages op de werkvloer en fysiotherapie. En als gebruiker van het Park kunt u in 2015 profiteren van aantrekkelijke kortingen!

“Door alle goede voornemens zien wij in januari vaak een toename in het aantal aanmeldingen bij The Company Sports”, zegt Sandra Gilkes, Personal trainer en eigenaresse van The Company Sports.”

“Mensen leven steeds bewuster, willen meer tijd thuis doorbrengen en zien het belang in van een gezonde levensstijl. Wij van The Company Sports richten ons zowel op in- als ontspanning. Met ons fitness-, beauty- en wellnesscentrum zijn wij gevestigd op de begane grond van het Radisson Blu Hotel op Park Rijk. Hierdoor hebben we een brede doelgroep. Onze faciliteiten zijn beschikbaar voor hotelgasten, maar juist ook voor andere gebruikers op het Park.”

Uitgebreid aanbod
Jacqueline Bouricius, mede-eigenaresse van The Company Sports vervolgt: “We bieden ruime openingstijden van maandag tot en met vrijdag: 06.30-21.30 uur en op zaterdag en zondag: 09.30-14.00 uur. Veel werknemers van internationale organisaties op Park Rijk maken gebruik van onze gym, voor en na werktijd en zelfs tijdens de lunchpauze wordt er veel bij ons gesport, individueel of in groepslessen. Maar ook voor ontspanning kun je bij The Sports Company terecht in de sauna of stoomcabine of voor een van onze beautybehandelingen of massages.”

Voor de sportabonnementen hanteert The Company Sports een zogenoemd all-in concept:
– Groepslessen en instructie zijn inbegrepen in het abonnement;
– Gratis intake, inclusief fitnesstest en (voeding)advies;
– Gratis gebruik spa (sauna en stoomcabine).

Stoelmassages op de werkvloer
Jacqueline vervolgt met het feit dat veel bedrijven en werknemers op Park Rijk niet weten dat The Sports Company veel meer aanbiedt dan sporten alleen. “Zo bieden wij ook stoelmassages op de werkvloer aan. Door stoelmassages kunnen mensen zich in korte tijd ontspannen, omdat de spierspanning wordt doorbroken. Dit heeft een ontspannend effect. Een regelmatige massage helpt bij het signaleren, oplossen of zelfs voorkomen van klachten. Afvalstoffen worden beter afgevoerd en voedingsstoffen en zuurstof worden beter opgenomen. Een stoelmassage duurt gemiddeld 15 minuten, dus medewerkers zijn weer snel fit aan het werk.”

Sportaanbod
Individueel: cardiotraining, krachttraining, revalidatie & reïntegratie training, outdoor training en personal training.
Groepslessen: spinning, virtual class, power hour, abs, yoga, comboX en CrossFit Bootcamp.

Kijk voor het actuele lesrooster van The Company Sports op de website: www.thecompanysports.nl

Wilt u zelf gratis een stoelmassage uitproberen op de werkvloer of bent u geïnteresseerd in een bedrijfsfitnessabonnement? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een afspraak: T 020 – 655 3394 – E info@thecompanysports.nl

We ontmoeten u graag!

The Company Sports
Sandra Gilkes en Jacqueline Bouricius
Boeingavenue 2
1119 PB Schiphol-Rijk
T 020 – 655 3394
E info@thecompanysports.nl
W www.thecompanysports.nl

CONTACT

With their spacious design, most of the office buildings at Park Rijk are suitable for both single-tenant and multi-tenant occupation. Contact us for a viewing, with no obligation. You will be glad you did!