20-03-2019: Uitnodiging bijeenkomst wetswijziging

Binnenkort ontvangen bedrijven of instellingen met een middelgroot of een groot energiegebruik in Haarlemmermeer een schrijven van de Omgevingsdienst inzake een wetswijziging in het kader van de informatieplicht energiebesparende maatregelen. Ook bij uw organisatie aangesloten bedrijven of instellingen kunnen hiermee in aanraking komen. Zij moeten voor 1 juli voldoen aan de informatieplicht.

U wordt uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst georganiseerd door de Omgevingsdienst, het Haarlemmermeers Ondernemingsplatform en de gemeente Haarlemmermeer.

  • Brief informatieplicht energiebesparende maatregelen 13-3-2019.docx (PDF, 114 KB)
  • CONTACT

    De panden op Park Rijk zijn veelal ruim opgezet en hierdoor uitermate geschikt voor multi-tentant als ook voor single- tenant toepassingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging van het Park, het is de moeite waard!