26-03-2015: Nooit meer haasten

CompanannyKinderopvang en BSO door CompaNanny op Park Rijk

Multitasken… Het combineren van een drukke baan en gezinsleven kan soms lastig zijn. Gelukkig biedt CompaNanny uitkomst met een kinderdagopvang en BSO op Park Rijk, dichtbij je werk. CompaNanny biedt kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang aan kinderen vanaf 4 jaar. Ruime openingstijden (van 07.00 tot 20.00 uur) stellen je in staat relaxed aan de dag te beginnen en je ’s avonds niet druk te maken over eventuele files voordat je bij de kinderopvang van je kind bent.

Door de centrale locatie, ruime en lichte inrichting en kleine afstand tot het werk, hebben Kevin en Ewa de Vries ervoor gekozen hun zoon Lucas (17 maanden) op te laten vangen door CompaNanny. Kevin de Vries werkt als designer bij The KEY Agency, gevestigd op Park Rijk. “Vanuit mijn werkplek kan ik CompaNanny zien en dat geeft een rustig gevoel”. Op aanraden van vrienden zijn Kevin en Ewa in contact gekomen met CompaNanny. “Bij CompaNanny staat alles in het teken van ontwikkeling en dat is ook een van de punten die wij erg belangrijk vinden. De ontwikkeling van Lucas wordt gestimuleerd door in te spelen op zijn talent en de dingen die hij leuk vindt. De groep van Lucas is rustig aangekleed en ziet eruit als een warme huiskamer, zodat hij zich thuis voelt.”

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij CompaNanny. Het personeelsbestand is uniek te noemen met een 50/50 verdeling van MBO en HBO opgeleide Nannies. Kevin vervolgt: “De klantvriendelijkheid is hoog. De begeleiding op de groep van Lucas is zeer uitgebreid en verzorgd. De Nannies staan iedere dag met veel enthousiasme klaar, vragen altijd hoe het met Lucas gaat zodat zij hier eventueel rekening mee kunnen houden. Lucas is nu sinds een maand bij CompaNanny en moet nog wennen aan de nieuwe omgeving. De Nannies zijn er dan ook om hem eventueel te troosten en de dingen die hij leuk vindt extra te stimuleren. Ook het contact met ons als ouders is buitengewoon. Zo wordt er bijvoorbeeld gebeld als Lucas ziek is om te overleggen en kunnen wij ook direct naar de groep van Lucas bellen. Dit geeft ons een rustig gevoel. En Lucas kan ook lekker naar buiten in de eigen aangrenzende grote tuin”.

Vestigingsmanager Shannon Jansen, zelf moeder van twee kinderen, is betrokken vanaf het eerste uur en reeds 7 jaar verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de CompaNanny Schiphol Rijk. “We werken volgens onze eigen pedagogische filosofie. Deze is gebaseerd op een aantal pedagogische stromingen, wetenschappelijk onderzoek en onze eigen uitgebreide ervaring. De ontwikkeling van de kinderen staat centraal. Onze Nannies worden continu getraind om de verschillende ontwikkelingsstadia die elk kind doorloopt te herkennen. Zo kunnen zij helpen bij het verder ontwikkelen van natuurlijke talenten, interesses en eigenschappen. Gezien de internationale oriëntatie van de vestiging, is het spreken van de Engelse taal ook een must. Daarnaast vinden we het belangrijk dat ouders betrokken zijn bij het stuk opvoeding dat wij uit handen nemen. We onderhouden contact over onze observaties en ook als ouders opvoedadvies op prijs stellen, staan wij voor hen klaar”. Bij CompaNanny wordt ook ingespeeld op de flexibele levensstijl van ouders, door de ruime openingstijden en flexibiliteit in opvangdagen en ruilmogelijkheden. Daarnaast biedt CompaNanny Schiphol Rijk ook flex opvang aan, waarbij ouders tot drie weken van te voren hun gewenste opvangdagen doorgeven. “Ouders zien dit als een ideale oplossing”. CompaNanny krijgt vaak het compliment dat zo goed wordt meegedacht. Zo staat ’s morgens de Coffee-to-Go klaar, krijgen kinderen ’s middags een warme maaltijd die op verzoek ook ’s avonds voor de ouders klaar kan staan en kan het kind op de vestiging naar de kapper. “We doen er alles aan om de ouders te ontzorgen, zodat de tijd die zij met hun kinderen doorbrengen ook echt quality time is, zonder te haasten.”

Neem vrijblijvend contact op voor een rondleiding!

CompaNanny Schiphol Rijk
Boeingavenue 152-154, 1119 PM  Schiphol Rijk
T + 31 (0)20 – 653 08 92, E schipholrijk@compananny.nl
www.compananny.nl

CompanannyShannon-CompaNanny

CONTACT

With their spacious design, most of the office buildings at Park Rijk are suitable for both single-tenant and multi-tenant occupation. Contact us for a viewing, with no obligation. You will be glad you did!