23-08-2019: HERINNERING 29 augustus 2019 Rondleiding Meerlanden en Update Meer Groene Warmte voor Park Rijk

Graag herinner ik u aan onderstaand bericht.

Volgende week donderdag 29 augustus 2019 wordt van 18.30 – 20.00 uur speciaal voor Park Rijk een rondleiding gegeven door de groene energiefabriek van Meerlanden (Aarbergerweg 41, Rijsenhout), waarvandaan straks ook de duurzame warmte zal komen om uw pand mee te verwarmen en van het aardgas af te kunnen. Van 20.00 – 21.00 uur praten we u bij over de laatste ontwikkelingen en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Behalve voor u zelf, is dit ook interessant voor de installateurs die straks voor u de inpassing van de warmteaansluiting op uw eigen verwarmingsinstallatie gaan doen en komende maanden voor de contractfase vaak ook al betrokken zijn bij het opstellen van de technische factsheet voor de toekomstige aansluiting. Voor het aanmelden voor de rondleiding of voor het inplannen van een aparte afspraak kunt u antwoorden op deze mail (op info@meergroenewarmte.nl) of bellen naar Mireille Bedeschi (06 20 14 36 27).

Graag tot dan!

CONTACT

De panden op Park Rijk zijn veelal ruim opgezet en hierdoor uitermate geschikt voor multi-tentant als ook voor single- tenant toepassingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging van het Park, het is de moeite waard!