26-11-2018: Gladheidbestrijding Park Rijk

Het zal u niet zijn ontgaan: het wordt kouder. De temperatuur komt ook overdag steeds meer rond het vriespunt te liggen en de kans op winterse neerslag neemt toe. Om onveilige situaties te voorkomen, bestrijdt de gemeente Haarlemmermeer gladheid als gevolg van sneeuw en ijs op wegen en fietspaden.

Op de plekken waar de gemeente niet strooit, laat de Coöperatie Park Schiphol Rijk de wegen, voet- en fietspaden strooien en indien nodig sneeuwvrij maken. Deze werkzaamheden worden in opdracht van de Coöperatie uitgevoerd door Loonbedrijf Roodenburg.

Wilt u ook een veilige situatie creëren op uw eigen perceel? Dan kunt u contact opnemen met de parkmanager om afspraken te maken over het strooien en sneeuwvrij maken van uw eigen terrein.

Wilt u weten waar de gemeente Haarlemmermeer allemaal strooit? Bekijk dan de strooikaart op https://haarlemmermeergemeente.nl/taak/winterse-gladheid-en-strooien

CONTACT

De panden op Park Rijk zijn veelal ruim opgezet en hierdoor uitermate geschikt voor multi-tentant als ook voor single- tenant toepassingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging van het Park, het is de moeite waard!