Up-to-date faciliteiten

Park Rijk biedt diverse aanvullende faciliteiten die het werkcomfort verhogen. Op het Park zijn twee hotels gevestigd en bevinden zich een tweetal publiekelijk toegankelijke restaurants voor lunch en diner. In de 400 m2 fitnessruimte met sauna en stoombaden, kan aan de gezondheid worden gewerkt. Meetings kunt u beleggen in de 16 meeting rooms of het business centre. Op het Park is eveneens een kinderdagverblijf gevestigd voor dagopvang en buitenschoolse opvang van de kinderen van de medewerkers. Alle activiteiten op Park Rijk zijn gericht op het realiseren van een representatief Park en optimaal werkcomfort.

CompaNanny

CompaNanny wil ouders zo veel mogelijk steunen in het combineren van werk met het hebben van een gezin. Daarom biedt CompaNanny kinderopvang aan op Park Rijk, dichtbij je werk. CompaNanny Schiphol Rijk biedt kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar en buitenschoolse opvang aan kinderen vanaf 4 jaar. De groepen zijn rustig en huiselijk ingericht met op alle groepen een comfortabele zitbank en genoeg speelmateriaal. Daarnaast is er een ruime buitentuin en gymzaal. Doordat CompaNanny vlakbij je werk is gevestigd, kun je ’s ochtends en ’s avonds meer tijd doorbrengen met je kind en hoef je ’s avonds geen rekening te houden met files voor je bij de kinderopvang van je kind bent. Nooit meer haasten, zeker gezien de ruime openingstijden van CompaNanny Schiphol Rijk (7.00 uur tot 20.00 uur). Er is een ruim parkeerterrein, waardoor u gemakkelijk met de auto uw kind kunt halen en brengen.

Kinderdagopvang CompaNanny
Boeingavenue 152-154, 1119 PM Schiphol-Rijk
T +31 (0)20 – 653 08 92, E schipholrijk@compananny.nl
www.COMPANANNY.NL

HOTEL PARK INN BY RADISSON AMSTERDAM AIRPORT SCHIPHOL

Het nieuwe Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol op Park Rijk opende in januari 2013 haar deuren. De accommodatie is zeer geschikt voor zowel een kort als lang verblijf. Alle 150 stijlvolle kamers beschikken over gratis en snel draadloos internet en gasten kunnen gebruikmaken van de gratis shuttleservice van en naar Schiphol. Het hotel is de thuisbasis van het innovatieve Live-inn Rooms Restaurant waar u kunt genieten van lokale en internationale favorieten, terwijl de naastgelegen bar en lounge ideaal zijn om te ontspannen na een drukke dag. Specifieke vergaderfaciliteiten en gratis parkeren maken het Park Inn by Radissson Hotel een ideale ontmoetingsplek voor grote en kleine zakelijke gelegenheden.

Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol
Beechavenue 142 – 160, 1119 PR Schiphol-Rijk
T+ 31 (0)20 – 700 38 00, F +31 (0)20 – 700 38 01
E reservations.amsterdam.airport@rezidorparkinn.com

WWW.PARKINN.NL/HOTEL-AMSTERDAMAIRPORT

Hotel Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol

Het Radisson Blu Hotel biedt een stijlvolle accommodatie met een praktische ligging ten opzichte van de luchthaven. Alle 279 stijlvolle kamers en suites bieden handige voorzieningen zoals gratis snel en draadloos internet en een gratis shuttleservice van en naar de luchthaven is inbegrepen in uw verblijf. Het eigen OTIUM-restaurant biedt een brede keuze aan culinaire hoogstandjes

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol, Boeing Avenue 21119 PB Schiphol-Rijk

www.radissonblu.nl/hotel-amsterdamairport

OTIUM RESTAURANT AND LOUNGE

Het OTIUM Restaurant, gevestigd in het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol Hotel, biedt een seizoensafhankelijk menu en serveert lokale en internationale specialiteiten waarbij de meest verse ingrediënten worden gebruikt. OTIUM heeft altijd vegetarische en gezonde opties op het menu, en het personeel is gasten met speciale dieetwensen graag van dienst. Casual- of fine dining bij Otium staat voor culinair reizen zonder drempels.
 Lunch: 11.30 – 18.00 uur (dagelijks) 
Diner: 18.00 – 22.00 uur (dagelijks).

OTIUM Restaurant and Lounge, Boeingavenue 2, 1119 PB Schiphol-Rijk

WWW.OTIUM-RESTAURANT.COM

CONTACT

With their spacious design, most of the office buildings at Park Rijk are suitable for both single-tenant and multi-tenant occupation. Contact us for a viewing, with no obligation. You will be glad you did!