22-12-2017: Een goed voornemen voor 2018

De mogelijkheid bestaat om uw pand te verwarmen met duurzame warmte van Warmtebedrijf Meer Groene Warmte. Hierdoor kunnen uw cv-ketels op aardgas de deur uit! Dat verlaagt uw energierekening, verhoogt de verhuurbaarheid van uw pand en kost weinig tot geen aanpassing aan de huidige binnen installatie. 

Op donderdag 25 januari 2018 van 16:00 tot 17:00 uur bent u van harte welkom om te komen kijken bij Meerlanden. Hier kunt u ervaren hoe duurzame warmte wordt geproduceerd en hoe deze duurzame warmte getransporteerd wordt, bijvoorbeeld naar uw pand op Park Rijk. Er is alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Laat graag even weten of u komt. Of heeft u liever dat wij gelijk bij u langs komen om de mogelijkheden te inventariseren? Graag aanmelden bij Mireille Bedeschi van Samen Warm via mireille.bedeschi@samenwarm.nl  of 06 – 20 14 36 27.

CONTACT

De panden op Park Rijk zijn veelal ruim opgezet en hierdoor uitermate geschikt voor multi-tentant als ook voor single- tenant toepassingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging van het Park, het is de moeite waard!