Parkmanagement

De aanwezigheid van professioneel parkmanagement maken Park Rijk tot een gewilde vestigingsplaats voor nationaal en internationaal opererende bedrijven waar optimaal werkcomfort hoog in het vaandel staat. Behalve een uiterst aangenaam decor waarin het plezierig werken en ontspannen is, vormt Park Rijk een buitengewoon representatief visitekaartje voor uw onderneming.

Speciaal aangelegde wandelpaden, voorzien van rustbanken, laten je genieten van de mooi aangelegde groenvoorzieningen en seizoenen. Park Rijk neemt een vooruitstrevende positie in als het gaat om het behoud van een veilige, schone en bovenal groene werkomgeving. Professioneel parkmanagement zorgt voor groenonderhoud, beveiliging, signing, bewaking en schoonmaakactiviteiten voor het gehele park.

Huidig beheer

De Coöperatie bewaakt de kwaliteit van het businesspark, zodat u verzekerd bent en blijft van een hoogwaardig businesspark. Hiervoor wordt samengewerkt met een aantal bedrijven. Infratech verzorgt namens de Coöperatie het beheer van de beveiliging en connectiviteit van het park. Andere technische aangelegenheden worden waargenomen door Interglobe Vastgoedmanagement. Het bedrijf Advin coördineert activiteiten binnen het park omtrent alle boven- en ondergrondse infrastructuur. De groenvoorzieningen worden uitgevoerd door Buitenhuis Boskoop.

beschikbare panden

Bekijk het actuele aanbod op Park Rijk! Of neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging van het Park, het is de moeite waard!

bereikbaarheid

Park Rijk is uitstekend bereikbaar. Centraal gelegen nabij uitvalswegen en openbaar vervoerverbindingen.

Huurders

Benieuwd naar de nationaal en internationale organisaties gevestigd op Park Rijk?

CONTACT

De panden op Park Rijk zijn veelal ruim opgezet en hierdoor uitermate geschikt voor multi-tentant als ook voor single- tenant toepassingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging van het Park, het is de moeite waard!