Park Rijk: Geeft ambitie de ruimte

Een frisse ondernemersgeest ziet kansen, ruikt mogelijkheden en voelt wanneer het tijd is om het roer om te gooien; op zoek naar ruimte voor ontwikkeling en groei. Park Rijk biedt een plek waar zintuigen worden geprikkeld en dromen worden verwezenlijkt. Park Rijk biedt een aangename omgeving om te groeien als organisatie en individu. Het parkachtige landschap met imposante waterpartijen laat je genieten van elk seizoen, optimale bereikbaarheid via de belangrijkste verkeersaders en de aanwezigheid van professioneel parkmanagement.

Uitstekend bereikbaar

Park Rijk is uitstekend bereikbaar. Centraal gelegen nabij uitvalswegen en openbaar vervoerverbindingen. Gezien de ligging in de achtertuin van Amsterdam Schiphol Airport biedt het Park ook een efficiënte internationale verbinding.

Park Rijk is uitstekend bereikbaar vanuit de snelwegen A4 (Amsterdam-Schiphol-Leiden-Den Haag-Rotterdam), A44 (Den Haag-Wassenaar), A5 (Haarlem-Hoofddorp) en de A9 (Alkmaar-Amsterdam). De nieuwe afslag vanaf de A4 en de herstructurering van de N201 zorgen voor een efficiënte doorstroming van het verkeer. Een strategische locatie in het hart van de Randstad.

Met de auto ligt Amsterdam Schiphol Airport op circa 7 minuten en de Amsterdamse binnenstad op circa 15 minuten. Steden als Utrecht, Den Haag en Rotterdam zijn eveneens snel bereikbaar. Per openbaar vervoer vanaf de NS-stations Schiphol en Hoofddorp is Park Rijk ook te bereiken in 7 tot 10 minuten. Haltes van aansluitende busverbindingen zijn op korte afstand van de locatie te vinden. De komst van een snelle busverbinding via een HOV-baan, die Haarlem, Schiphol en Aalsmeer met elkaar verbindt, zorgt eveneens voor een optimale bereikbaarheid.

 • A4 Amsterdam-Schiphol-Leiden-Den Haag-Rotterdam

  A44 Den Haag-Wassenaar

  A5 Haarlem-Hoofddorp

  A9 Alkmaar-Amsterdam

 • Amsterdam Schiphol Airport
  7 minuten
 • Binnenstad Amsterdam
  15 minuten
 • NS-stations Schiphol en Hoofddorp
  7 tot 10 minuten

ROYALE PARKEERNORM

Zodra u Park Rijk betreedt, ervaart u het weelderig aangelegde en goed onderhouden parklandschap. Ook parkeren vormt geen enkele probleem. Park Rijk kent een royale parkeernorm door de aanwezige parkeervoorzieningen (1:40). Om de kwaliteit van het parklandschap te behouden, worden auto’s zoveel mogelijk aan het zicht onttrokken door parkeergarages en is parkeren op de openbare wegen niet toegestaan. Vaak kunnen uw bezoekers voor de deur van uw kantoorgebouw parkeren.

goed gezelschap

Park Rijk vormt een inspirerende werk- en ondernemingsomgeving. Vele nationale en internationale bedrijven zijn gevestigd op Park Rijk. Wanneer u er eveneens voor kiest uw ambities de ruimte te geven op Park Rijk, bevindt u zich meteen in uitstekend gezelschap. Benieuwd naar de nationaal en internationale organisaties gevestigd op Park Rijk?

Schiphol-Rijk, rijke historie

De geschiedenis van Park Rijk gaat ver terug. In de zestiende eeuw ontstond de Haarlemmermeer, doordat drie kleinere meren buiten hun oevers traden en één groot meer vormden. De Waterwolf, zoals de Haarlemmermeer in die tijd veelzeggend werd genoemd, overstroomde regelmatig het omliggende land. Ook het dorpje Rijk viel ten prooi aan het water en werd zelfs twee keer volledig verzwolgen. Met de drooglegging van de Haarlemmermeer werd het fundament gelegd voor toekomstige ontwikkelingen als Schiphol Airport en kantorenpark Park Rijk, waarin de naam van het dorpje Rijk weerklinkt

CONTACT

De panden op Park Rijk zijn veelal ruim opgezet en hierdoor uitermate geschikt voor multi-tentant als ook voor single- tenant toepassingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging van het Park, het is de moeite waard!